Disclaimer

©VONK, SPRANKELEND MVO EN GRIP©
Inhoud

Vonk, sprankelend MVO besteedde veel zorg aan deze website maar kan de juistheid van de informatie niet garanderen. De informatie op deze website verandert steeds zonder dat bezoekers daarvan (van te voren) op de hoogte gesteld worden. Vonk, sprankelend MVO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. Neem bij vragen of opmerkingen over deze site alsjeblieft contact met Vonk, sprankelend MVO op.

 

AUTEURSRECHT

De volledig website en de volledige inhoud hiervan is het exclusieve eigendom van Vonk, sprankelend MVO. De gegevens van deze site mogen niet worden gekopieerd, verveelvoudigd, gedistribueerd of worden geëxploiteerd door de gebruiker of door derden.

 

PRIVACY

Persoonlijke gegevens die u aan Vonk, sprankelend MVO verstrekt, worden opgenomen in Vonk’s database. Deze gegevens worden door gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes i.v.m. eigen producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

 

ALGEMEEN

Ieder geschil met betrekking tot deze site valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.