We zijn een fijn netwerk van consultants, veranderaars, fixers en creatievelingen

Vonk begon al met MVO in de tijd (2004) dat het nog iets geitenwollensokkerigs was. Vanaf 2010 heb ik mijn eigen bedrijf ‘Vonk, sprankelend MVO’. Dat leverde niet alleen zinvolle opdrachten, maar ook een kwalitatief hoogwaardig netwerk op. Iedere partner heeft zijn/haar unieke kwaliteiten, kennis & ervaring.

Samen sterk

Als spil, werk ik heel graag met deze partners samen voor opdrachtgevers. En ik kan ze van harte aanbevelen, ook als ik niet direct betrokken ben. Wat ons bindt, is bezieling. Bezieling om tastbaar bij te dragen aan een betere wereld. En we doen dat met de nodige humor. Wat ons anders maakt?! We willen het zo praktisch mogelijk houden, we zijn er voor jou als klant & mens, we zijn geïnspireerd, hebben lef en zorgen voor beweging. Die voorwaartse energie houdt vaak stand, ook nadat de opdracht afgerond is.

Nieuwsgierig geworden? Ik stel m’n partners hieronder graag aan je voor!

CONTACT

Zin in een kop koffie / thee, een afspraak maken, meer weten? Stuur me een bericht en ik laat snel van me horen.

Wie is Elise

Ik ben Elise Vonk; naast duurzaam ondernemer, technisch bedrijfskundige en MVO-communicatie expert, ben ik moeder van twee prachtige zonen en vrouw van Frank. We wonen in Wijchen, in een mooie, groene wijk.

Het woord ‘vooruitgang’ past bij mij. Afkomstig uit een ondernemersfamilie, beschik ik over een sterke intuïtie voor kansen en ben ik goed in het enthousiasmeren van mensen. Verder bruis ik altijd van ideeën en ben ik heel erg van het DOEN!

Enerverende ervaringen in het buitenland, maar ook het doorstaan van een ernstige ziekte hebben me gevormd. Ik wil me inzetten voor een betere wereld. Iets achterlaten waar anderen mee vooruit kunnen. Het liefst samen, met zo veel mogelijk mensen.

Daarom ben ik als mede-initiatiefneemster van Climate Launchpad en ons boek ‘Impactvol ondernemen in de praktijk’ ook zo ontzettend trots op deze succesvolle concepten. Ze hebben ervoor gezorgd dat heel veel jonge mensen zijn gaan nadenken over duurzaamheid & impact en dat ze bewuster zijn gaan handelen.

Verder houd ik van actief bezig zijn in de sneeuw en op het water. De rest vertel ik je graag als we elkaar spreken. Leuk!

Wat klanten zeggen

Ik maak deel uit van De Zwerm

De Zwerm is een collectief van zelfstandige ondernemers met een gemeenschappelijke missie: bijdragen aan een duurzamere wereld.

Ik werk graag samen met:

Impactvol ondernemen in de praktijk

Op 25 september 2021, SDG Action Day, lanceerden we ons boek Impactvol ondernemen in de praktijk. Zelf verantwoordelijkheid nemen en samenwerken: zo doe je dat!’. Een boek speciaal voor mkb-bedrijven over het toepassen van het waarde­­creatie­­model binnen verschillende rollen on het bedrijf. We beschrijven de verrijking van die rol en hoe de krachten te bundelen in interdisciplinaire samenwerking voor meer maatschappelijke impact. Een boek boordevol met tips, praktijkvoorbeelden, achtergrondinformatie, praatplaten en aanmoediging om ambitieus te zijn in het maken van impact!

Je kunt het boek kopen via www.bureauom.com. Voor meer informatie lees mijn blogs of bekijk het interview op Duurzaam Ondernemen ‘Impact creëer je samen’

Kijk hier naar een impressie van de boekpresentatie op 25 september 2021.