Ondernemer in sprankelend MVO

Ik ben Elise Vonk, ondernemer, technisch bedrijfskundige en mvo communicatie expert. Met eigenheid en flair help ik klanten verduurzamen. Juist aan de people-kant van MVO zie ik onbeperkte mogelijkheden voor waardecreatie: inspirerende leiders, een positieve (werk)beleving, onderlinge verbondenheid, creativiteit, vernieuwing en eerlijke communicatie. Vandaar ook GRiP op MVO, want zodra er structuur en richting is, kunnen mensen het verschil gaan maken.

 

Opleiding en loopbaan

Na het voltooien van de opleidingen VWO, Technische Bedrijfskunde en een MBA International Marketing Management, werkte ik als marketing manager bij reisorganisatie Sportura. Daarna werd ik communicatie manager bij SharePeople. SharePeople was het eerste initiatief dat duurzaam ondernemerschap in ontwikkelingslanden stimuleerde via kennisuitwisseling met het Nederlandse bedrijfsleven. In 2010 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel.

 

MVO is…

MVO is voor mij… het daadkrachtig verzetten van bakens in denken & handelen. Verantwoordelijkheid nemen NU, maar ook voor de toekomst. Hoe ik daar invulling aan geef, lees je in Vonk’s MVO-verslagen 2011 en 2012.

 

Netwerk

Ik geloof in de kracht van een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Mijn partners hebben dan ook unieke kwaliteiten, kennis & ervaring. Ze combineren dit met een praktische werkwijze. En, vernieuwende, energieke en verbindende oplossingen. Stuk voor stuk werken ze met commitment aan jouw vraagstuk en aan het hogere doel.