10% Energiebesparing voor ondernemers van WaardZaam

Bewuste keuzes maken

Samen in energietransitie

Stichting WaardZaam is een netwerk waarbinnen toekomstgerichte, innovatieve ondernemers hun krachten bundelen en samenwerken om de duurzame impact in de regio Krimpenerwaard te vergroten. Het startpunt is de energietransitie. Met de ondertekening van het Energie Convenant, spreken zij hun commitment uit voor 10% energiebesparing in 3 jaar. Kennisdeling, kruisbestuiving, netwerken en concreet resultaat staan centraal bij WaardZaam.

Doeltreffende MVO-communicatie

Om ondernemers binnen de Krimpenerwaard (nog meer) te enthousiasmeren voor duurzaamheid is het belangrijk dat WaardZaam haar zichtbaarheid vergroot. Daarom heeft de stichting Vonk ingeschakeld. MVO-communicatie verhoogt het energieniveau en dat is nodig om de energietransitie te kunnen realiseren.

WaardZaam wil graag

  1. Zichtbaarheid vergroten
  2. Het Wij-WaardZaam gevoel meer uitdragen
  3. Enthousiaste partners
  4. Tevreden sponsors

Resultaten

  • MVO-communicatiestrategie 2018
  • Succesvolle kennis­uitwisselings­bijeenkomst (15 mei 2018)
  • Goed gelezen nieuwsbrieven
  • Frequente zichtbaarheid via social media

“Communiceren over MVO, dat is precies wat Vonk goed kan. Ze spreekt de taal van de ondernemer, heeft veel kennis van MVO en denkt actief mee hoe WaardZaam een podium te geven. Mede dankzij Vonks inzet hadden we een mooie opkomst en een interessant programma tijdens de Kennisuitwisselingsbijeenkomst van WaardZaam in mei jl. Elise is een fijne collega, enthousiast, ruimdenkend en inspirerend.”

Monique Morée, Procesbegeleider WaardZaam