Gids voor cleantech start-ups

Over EIT Climate-KIC

EIT Climate-KIC is hét Europese netwerk dat klimaatinnovaties versnelt en opschaalt om een klimaat-neutrale economie te realiseren. Ze doet dat door het ontwikkelen van gedachteleiderschap, nieuwe methodes & businessmodellen, begeleiden van start-ups en door innovaties markt-klaar te maken.

De opdrachten

In opdracht van EIT Climate-KIC is Vonk in 2017 en 2018 betrokken bij een drietal start-ups: Office Vitae, 2nd Skin en ChillServices. In aanloop op EIT Climate-KIC Investor Marketplace voerde Vonk een analyse uit op bijna 1000 start-ups die voortgekomen zijn uit EIT Climate-KIC inspanningen. Daarnaast droeg Vonk bij  aan een EIT Climate-KIC marketingcommunicatie manual voor deze doelgroep.

Communicatiekracht voor start-ups

  1. Analyse EIT Climate-KIC start-ups
  2. Zichtbaarheid start-ups vergroten in de markt
  3. Communicatie-ondersteuning start-ups

Ik ben heel tevreden over je werk en de output.

Zeno Winkels, Business Developer EIT Climate-KIC

Resultaten

Vonk’s toegevoegde waarde

Vonk hielp deze start-ups als projectmanager, sparringspartner, copywriter, promotor, eventorganisator, PR manager, trainer en verbinder.

Elise is enorm creatief en denkt in mogelijkheden. Naast dat zij geduldig en professioneel is, weet ze daardoor altijd weer een verrassende invalshoek te kiezen. Ze heeft een stevig netwerk van creatieve mensen om zich heen waardoor ze snel een mooi en passend communicatieproduct kan afleveren. Elise is mensgericht en heeft een warme persoonlijkheid.

Willemijn van Harinxma, Communicatie Manager EIT Climate-KIC