In gesprek met Vredeveld Group

Mischa Vredeveld is directeur van het familiebedrijf Vredeveld Group. Opgericht in 1937 is het een van de oudste internationaal opererende logistieke dienstverleners van Nederland. Het bedrijf bestaat uit 80 vrachtwagens, 180 opleggers en een kleine 200 medewerkers. Het opereert in Silo Bulk, Vredeveld Logistic Solutions en Bouwmaterialen met name in Noord en Oost-Nederland. Vredeveld zet ruim 80 jaar aan kennis in voor een betere transportsector in de toekomst. Hoe Mischa en z’n team dat doen, hoor je in deze 18e podcast van ‘Elise in MVO-land’.

Drie Take-aways

Leuke gast met interessante ideeën, die Mischa; bij Vredeveld Group is transport een onderdeel geworden van de totale dienstverlening en is duurzaamheid gewoon normaal. Deze drie punten vind ik interessant:

  1. Bij Mischa staat zijn mensen op nummer 1. Hij vindt het belangrijk om goed voor ze te zorgen en schakelt externe professionals in als het nodig is;
  2. In een consortium werken aan de toekomst is niet alleen leerzaam en investeren. Je ontwikkelt samen een band en dat is ook commercieel interessant.
  3. Sommige dingen zijn voor jou als ondernemer nu eenmaal normaal. Het heeft voor jouw gevoel niets met duurzaamheid te maken. Als je meerdere keren van anderen hoort dat het toch wel bijzonder is wat je doet, overweeg dan om er uiting aan te geven. Je hoeft jezelf niet op de borst te slaan, maar door het gewoon te vertellen kun je anderen informeren, motiveren en inspireren.

Meer informatie